top of page
Search

Näin luot yrityksellesi YouTube-kanavan

2min read

YouTube on yksi maailman suosituimmista sosiaalisen median alustoista, ja se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden tavoittaa suuri yleisö ja luoda vuorovaikutusta potentiaalisten asiakkaiden kanssa. YouTube-kanava voi olla erinomainen markkinointityökalu yrityksellesi, ja tässä blogissa annan sinulle ohjeita siitä, miten voit luoda menestyksekkään YouTube-kanavan yrityksellesi ja saada pysyvän SEO -hyödyn samalla. Yksi video voi tuottaa liidejä ja asiakkaita vielä vuosienkin päästä!


Alla ilmaiset ohjeet kuinka pääset alkuun. Voit myös osallistua online Workshopille missä rakennetaan yhdessä ammattitubettajan kanssa sinulle oma kanava. Lopussa ohjeet kuinka osallistua online workshoppiin.


  1. Suunnittele strategia

Ennen kuin aloitat YouTube-kanavan luomisen, on tärkeää suunnitella strategia ja tavoitteet kanavallesi. Mieti, miksi haluat luoda YouTube-kanavan yrityksellesi. Onko tavoitteesi lisätä tietoisuutta brändistäsi, edistää tuotteitasi tai palveluitasi, tarjota arvokasta sisältöä tai kenties kaikkia näitä? Selkeät tavoitteet auttavat sinua määrittelemään kohdeyleisösi ja luomaan sisältöä, joka vastaa heidän tarpeitaan.


2. Kehitä brändisi visuaalinen ilme

YouTube-kanavallasi tulisi olla yhtenäinen ja houkutteleva visuaalinen ilme, joka heijastaa brändisi identiteettiä. Suunnittele kanavasi ulkoasu huolellisesti ja hyödynnä brändiväriäsi, logoasi ja muita tunnistettavia elementtejä. Muista myös valita sopiva kanavan nimi, joka on helposti muistettavissa ja liittyy yritykseesi.


3.Luo houkutteleva kanavakuvailu

Kanavakuvaus on tärkeä osa YouTube-kanavaasi, sillä se auttaa kävijöitä ymmärtämään, mitä he voivat odottaa kanavaltasi. Kirjoita selkeä ja houkutteleva kanavakuvailu, joka tiivistää yrityksesi ja kanavasi tarjoaman arvon. Käytä avainsanoja, jotka auttavat ihmisiä löytämään kanavasi hakutuloksista.


4.Tuota laadukasta sisältöä

Laadukas sisältö on avain menestykseen YouTube-kanavalla. Mieti, millaista sisältöä kohdeyleisösi haluaa nähdä ja miten voit tarjota heille arvoa. Voit luoda opetusvideoita, vinkkejä ja neuvoja, tuote-esittelyjä, haastatteluja, asiakaskokemuksia tai muita aiheita, jotka liittyvät yritykseesi ja kiinnostavat yleisöäsi. Pyri tarjoamaan viihdyttävää ja informatiivista sisältöä, joka erottuu kilpailijoista.


5.Optimoi videoillesi avainsanoja:

Katso avainsanat täältä Answerthepublic.com

YouTube on hakukone, ja avainsanojen käyttö auttaa ihmisiä löytämään videoitasi. Tee avainsanatutkimusta ja valitse relevantit avainsanat, jotka liittyvät videoosi ja kohdeyleisöösi. Käytä avainsanoja videon otsikossa, kuvauksessa, tag-eissä ja thumbnailissa. Tämä auttaa parantamaan näkyvyyttäsi hakutuloksissa ja houkuttelemaan enemmän katsojia.


6.Edistä kanavaasi muissa kanavissa

Hyödynnä muita sosiaalisen median kanavia ja yrityksen